Beoordelingen van Piano Forte Veendam Veendam

Recente recensies van Piano Forte Veendam Veendam

4 sterren na 8 reviews

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, alleen mijn bakje knoflooksaus wel gemist. Maar dat mocht fe pret niet drukken. We hebben heerlijk gegeten, mooi alles apart verpakt, super tevreden

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren beide erg mager belegd. We hadden gevraagd of ze voorgesneden konden worden- niet gebeurd Extra verse tomaat- niet gebeurd Geen frisdrank zoals beloofd bij internet bestelling Beide pizza’s waren erg zout en we hebben ze dan ook niet opgegeten Gebeld hierover en er werd ons verzekerd dat we een bestelling van hetzelfde geheel gratis aangeboden kregen. Dat is dan weer erg netjes opgelost

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- Pepers zijn niet scherp - Bodem te nat (met name in het midden). - Achteraf hoorde ik afhalen 7€ maar stond niet op de site, anders dat gedaan. Bezorging prima pizza was goed warm en netjes binnen de tijd.

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en kipschotel alleen jammer dat je geen saus kon kiezen zoals wiskeysaus bij de kipschotel (kregen standaard mayonaise). Verder stond er “gratis blikje drinken” op hun website maar deze hebben we niet ontvangen. Bezorger kwam netjes op tijd en was aardig.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer bij jullie besteld, het was veel, maar niet lekker, de turkse tosti was hier en daar zwart aangebrand en er zat salami i.p.v turkse worst op. Het eten was aan de zoute kant. De zelfgemaakte knoflooksaus was wel lekker. En het drankje zat niet bij de bestelling. Wel was het op het aangegeven tijdstip bezorgd, dus dat is een pluspunt, met nog een pluspunt dat de porties groot zijn en de zelfgemaakte knoflooksaus lekker was.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten is top alleen was de kipfilet schotel aan de weinige kant voor de prijs wat je er voor betaalt

, 26-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten wat heerlijk. Ga zeker weer bestellen. Ik heb alleen de drankjes gemist die ik volgens de website zou krijgen.